Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




У своїй вступній промові В. М. Кривцова привітала гостей та наголосила на тісній співпраці між інститутом та Генеральним консульством Румунії в Одесі. Також з привітальним словом до учасників звернувся Еміл Рапча, який підкреслив важливість підтримки України у непростий період для держави з боку європейської спільноти та розповів про роботу Генерального консульства з налагодження співпраці між румунськими та українськими регіонами.
Із головної доповіддю під час круглого столу виступив професор Жеорже Англіцою, який презентував Румунську раду конкуренції – державну установу, що була створена у 1997 році та налічує близько 300 співробітників. Основною місією цієї організації є забезпечення чесної та прозорої конкуренції на румунському сегменті ринку ЄС. Наприкінці заходу румунський фахівець відповів на численні запитання аудиторії щодо критеріїв відбору до ради конкуренції, складових оплати праці та природи справ, що розглядаються. (Фото 6.)
16 березня 2017 року завідувач кафедри В.М. Кривцова та доцент кафедри Н.І. Кадук відвідали відкриту лекцію французьського політолога Анни де Тенгі на тему: «Французька зовнішня політика стосовно України і Росії», яка відбулася в Одеському національному університеті імені І.І.Мечникова в рамках міжнародного фестивалю «Дні Франкофонії в Україні», який проходив в Одесі з 10 по 30 березня 2017 року.
Фестиваль об'єднує шанувальників франкомовної культури і мистецтва в усьому світі. Він спрямований на популяризацію французької мови як мови спілкування, демократичних цінностей, поваги прав людини та підтримки культурного розмаїття. Організаторами лекції: виступили Альянс Франсез (м.Одеса) та ОНУ імені І.І.Мечникова.
Анна де Тенгі - французький історик і політолог, працює в сфері міжнародних відносин. Спеціаліст в області зовнішньої політики Росії і України, викладач і доктор політичних наук в INALCO (Національний Інститут східних мов і культури), раніше працювала в Інституті політичних наук Парижа
Фотогалерея додається.