Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




Підсумки семінару проводилося на базі Миколаївського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій за участю представників Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, а саме: Кадук Н.І. – доцента кафедри європейської інтеграції, кандидата політичних наук, доцента та Привалової Н.В. – начальника відділу організації семінарів за державним замовленням управління підвищення кваліфікації кадрів.
Протягом місяця, з 01 по 28 лютого 2017 року, доцент кафедри європейської інтеграції, к.політ.н., доцент Кадук Н.І. працювала з учасниками семінару в дистанційному режимі, де обговорювалися особливості інтеграційних процесів в Європі та місце в них України, актуальні проблеми європейської інтеграції України, а також перспективи розвитку взаємовідносин між Україною та ЄС в контексті імплементації Угоди про асоціацію.
За підсумками роботи семінару кожен з учасників виконав підсумкове тестове завдання, а також підготував та захистив індивідуальну навчально-практичну роботу за обраною тематикою з проблематики семінару.
Всі слухачі семінару виконали навчальну програму у повному обсязі і тому за результатами проведення семінару отримали сертифікати державного зразка
Фотогалерея додається.