Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




   28 червня Україна відзначила 20-у річницю прийняття Конституції. У рамках святкування заступник директора з наукової роботи С. А. Попов та представники інституту прийняли участь в урочистих заходах в Одеському національному академічному театрі опери та балету.
   Захід розпочався з привітання голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі, який вручив більше 30 (з них 2 ордени посмертно воїнам АТО) державних нагород України воїнам, волонтерам, робітникам культури, освіти та аграрної сфери. По завершенню урочистої програми трупа Одеського театру опери та балету підготувала свої найяскравіші виступи.
   На базі інституту, також було реалізовано ряд заходів з нагоди святкування:
   - у читальному залі інституту відбулась тематична виставка, яку мали можливість відвідати працівники інституту, студенти та слухачі;
   - на екрані в холі інституту йшла демонстрація відематеріалів та слайд-шоу;
   - проведено тематичні кураторські години;
   - провели конкурс серед студентів та слухачів на кращу наукову роботу "Сучасна конституційна реформа, як запорука подальшого прогресивного розвитку України";
   - на базі Управління підвищення кваліфікації кадрів проведено ряд зустрічей: "20-та річниця ухвалення Основного закону України", у рамках короткотермінового семінару "Сучасні тенденції розвитку державної служби. Впровадження нового закону про державну службу"; "20-та річниця ухвалення Основного закону України", у рамках короткотермінового семінару "Механізми реалізації державної політики у сфері соціального захисту, в тому числі малозабезпечених сімей та сімей з дітьми"; проведення тематичної зустрічі " Стратегія сталого розвитку "Україна 20-20", у рамках короткотермінового семінару "Психологічні основи ефективного управління в органах публічної влади".

Фотогалерея додається.