Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




   У період підвищення кваліфікації викладачами ОРІДУ були висвітлені такі актуальні питання як: Дотримання етичних норм як складова запобігання корупційним проявам в діяльності посадових осіб місцевого самоврядування. Розвиток державної мовної політики; Правопис слів іншомовного походження; Використання числівників в офіційно-діловому стилі; Ділова мова. Система норм і стилів; Особливості використання іменника в офіційно-діловому стилі; Особливості форм звертання у діловому мовленні; Особливості використання дієслова та віддієслівних утворень в офіційно-діловому стилі; Використання службових частин мови в офіційно-діловому стилі; Складні випадки слововживання в офіційно-діловому стилі; слухачі мали можливість бути учасниками тренінгу «Профілактика стресів. Психологічні технології стресостійкості».
   До проведення семінару були залучені доцент кафедри прикладної лінгвістики факультету журналістики Національного університету «Одеська юридична академія», заступник декана факультету журналістики з наукових питань Ковалевська А.В. старший лаборант кафедри української мови філологічного факультету Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова Бабич О.І.; доцент кафедри психології та загальнонаукових дисциплін Одеського інституту Міжрегіональної академії управління персоналом, кандидат психологічних наук Репнова Т.П.; старший викладач кафедри української та іноземних мов - Чорненький М.І., доцент кафедри державного управління і місцевого самоврядування, к. філос. н. Оганісян М.С.
   За результатами семінару слухачі отримали знання з ділової української мови, необхідні для роботи в органах публічної влади.
   У останній день семінару, за підсумками тестування, слухачі отримали сертифікати державного зразка, та високо оцінили навчальний процес.
Фотогалерея додається.