Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   29-30 листопада 2015 р. у м. Чернівці відбулися дводенна Школа самоорганізації та місцевої демократії за участі місцевих активістів, членів ініціативних груп зі створення органів самоорганізації, керівників та членів органів самоорганізації, ОСББ, громадських організацій, депутатів місцевих рад, представників ЗМІ та виконавчих органів влади.
    проведення заходів стала Всеукраїнська асоціація сприяння самоорганізації населення за сприянням Міжнародного Фонду «Відродження».
    проводили Крупник А.С., голова Асоціації, та аналітик Дзюпин М. У процесі семінару було порушено нагальні питання сьогодення української громади: форми участі громадськості в управлінні місцевими справами, повноваження органів самоорганізації населення та відмінність від інших громадських формувань, джерела ресурсного забезпечення органів самоорганізації населення тощо.
    семінари відбулися також у Сумах та Чернігові. Крім того відбулися зустрічі Голови Асоціації з мерами міст: Чернівців - Олексієм Каспруком та Сум - Олександром Лисенком, заступником Чернігівського міського голови Олександром Ломако.

Фотогалерея додається.