Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




   З 18 по 20 грудня 2015 року відбувся візит слухачів денної форми навчання факультету державного управління до Львівського регіонального інституту державного управління.
   Зустріч відбувалася у рамках розвитку співпраці слухацьких та студентських рад та ознайомлення з кращим досвідом регіональних інститутів Національної академії державного управління при Президентові України.
   Програмою було передбачено: привітання делегації заступником директора інституту А. Ліпенцева та декана факультету державного управління та місцевого самоврядування А. Каляєва, оглядова екскурсія по навчальному корпусу, знайомство з роботою слухацького самоврядування з обговоренням спільних планів співпраці.
   Слухачі та викладацький склад ЛРІДУ НАДУ при Президентові України організували засідання круглого столу, під час якого йшлося про проблемні аспекти державної служби. Модератором обговорення виступила доцент кафедри державного управління та місцевого самоврядування Г. Дзяна.
   В рамках культурної програми делегації з Одеси була запропонована екскурсія історичною частиною міста Львова, відвідування музеїв та урочисте відкриття новорічних свят на центральній площі міста.
   Безумовно, такі взаємні обміни досвідом сприяють підвищенню ефективності професійного навчання службовців органів публічної влади, розширюють кругозір слухачів та позитивно впливають на процес підготовки магістрів.
Фотогалерея додається.