Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




01 вересня 2015 року відбулися урочисті заходи з нагоди святкування Дня знань
01 вересня 2015 року у святково прибраному приміщенні актової зали Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (далі - Інститут) відбулись урочисті збори з нагоди початку 2015-2016 навчального року.
На заході були присутні: керівництво інституту, науково-педагогічні працівники, а також слухачі, студенти та їх батьки.



Почесними гостями заходу були:
  • Філіпчук Володимир Станіславович – Герой України, Почесний громадянин Одеської області, Почесний громадянин міста Одеса, голова Громадської ради ОРІДУ НАДУ при Президентові України;
  • Смірнов Ігор Володимирович – перший заступник голови Одеської обласної ради;
  • Шандрик В’ячеслав Іванович – заступник Одеського міського голови;
  • Ржепішевський Костянтин Іванович – керівник Представництва Міністерства закордонних справ України в місті Одеса;
  • Бурлаченко Тетяна Володимирівна – начальник управління кадрового забезпечення Одеської облдержадміністрації;
  • Сторчак Ольга Анатоліївна – начальник відділу кадрової роботи Херсонської облдержадміністрації;
  • Чернобай Тетяна Анатоліївна – заступник начальника управління Головдержслужби України в Одеській області;
  • Буратинський В’ячеслав Васильович – голова Федерації профспілок Одеської області, член Громадської ради інституту.

Першим зі святом присутніх привітав директор інституту, доктор політичних наук, професор, Заслужений працівник освіти України Микола Михайлович Іжа, який зачитав привітання від Президента України, Прем’єр Міністра України, Голови Верховної Ради України, Президента Національної академії державного управління при Президентові України, а також Голови Національного агентства України з питань державної служби.
Також у своїй промові директор інституту підбив підсумки вступної кампанії, зазначивши, що у 2015 році на факультет державного управління вступило 398 слухачів, 132 особи були зараховані студентами факультету менеджменту. Іжа М.М. висловив упевненість в тому, що кожен науково-педагогічний працівник, кожен член колективу, кожен слухач та студент нашого закладу зроблять все можливо, щоб жити разом в єдиній, соборній, унітарній, демократичній та європейській державі Україна.
Особисто привітали всіх присутніх почесні гості урочистого заходу:
– Смірнов Ігор Володимирович;
– Шандрик В’ячеслав Іванович;
– Ржепішевський Костянтин Іванович.
За доброю традицією, Микола Михайлович нагородив першокурсників, які набрали найбільшу кількість балів під час вступних випробувань, пам’ятними адресами та подарунками, а також вручив першокурсникам символічний студентський квиток.
У цьому році інститутом здійснено набір на магістерську підготовку за двома новими спеціальностями «Місцеве самоврядування» та «Менеджмент організацій і адміністрування»
У 2015 році на факультет державного управління вступили 265 слухачів за державним замовленням, з них на денну форму навчання – 40 осіб, вечірню – 25, заочну – 152 та заочно-дистанційну форму навчання – 48 осіб. На навчання за договором зараховано 133 слухача, з них на денну – 9 осіб, вечірню – 10, заочну – 99 та заочно-дистанційну форму навчання – 15 осіб.
Слухачами факультету державного управління в цьому році стали представники Вінницької, Миколаївської, Одеської, Херсонської областей, а також Полтавської, Львівської, Кіровоградської, Запорізької, Житомирської, Київської областей та м. Київ.
На факультет менеджменту в цьому році зараховано 132 особи, 41 з яких стали студентами бакалаврату за напрямом «Менеджмент» (бакалавр), 91 особа вступила на магістерську підготовку за спеціальностями «Менеджмент організацій і адміністрування» та «Управління проектами».
Заняття сьогодні для всіх слухачів та студентів розпочнуться із короткої розповіді про 20 річну історію становлення та розвитку Національної академії та регіональних інститутів.


Фотогалерея додається.