Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   13-15 травня 2015 року відбувся виїзд робочої групи приймальної комісії інституту до м. Вінниця для прийому документів від вступників та проведення профорієнтаційної роботи. До складу робочої групи увійшли М.П. Попов – перший заступник директора (відповідальний за регіон), А.О. Левицький – начальник управління персоналом, Фольгіна Т.О. – завідувач сектору організаційної і виховної роботи управління персоналом.
   Під час відрядження, перший заступник директора Попов М.П. зустрівся з в.о. Вінницького міського голови, секретарем Вінницької міської ради Моргуновим С.А., керівником апарату Вінницької обласної державної адміністрації Бойком В.О. та його заступником Довгань О.М., начальником відділу кадрової роботи апарату Герастмюком К.Х., заступником керівника апарату Вінницької обласної ради Яременко Т.Ф.
   13 та 14 травня 2015 року представники інституту провели профорієнтаційні зустрічі з керівництвом і службовцями таких органів влади Вінниччини: Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області, Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області, управління Головдержслужби України в Вінницькій області, Головного управління статистики у Вінницькій області, Вінницького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, Головного управління Держкомземагентства у Вінницькій області, Інспекції з питань захисту прав споживачів у Вінницькій області, Державної фінансової інспекції у Вінницькій області, Державної служби з лікарських засобів у Вінницькій області, представниками Вінницької облдержадміністрації, Вінницької міськради.
   Робочою групою приймальної комісії був здійснений прийом документів від вступників, надані консультації щодо оформлення документів та підготовки до вступних екзаменів. Всі бажаючі склали пробний вступний екзамен – комп'ютерне тестування.
   Захід висвітлювався в регіональних та місцевих ЗМІ Вінниччини.



Фотогалерея додається.