Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   

Увага! Конкурс «Інститут моїми очима»
(з нагоди 20-річчя ОРІДУ НАДУ при Президентові України)




Вимоги до конкурсних робіт


Відповідність тематиці конкурсу.
Не порушувати авторські права інших сторін.
Оригінальність ідеї, творчий підхід.
Доступність сприйняття – матеріал повинен викладатися простою для розуміння мовою без вживання вузькоспеціалізованих термінів.
Вимоги до фоторобіт: не менше 5-ти фоторобіт, кольорове або чорно-біле зображення, формат А4, конкурсні матеріали подаються у роздрукованому вигляді та на електронних носіях у форматі JPEG або GIF. На звороті кожної фотографії повинні бути вказані: прізвище, ім’я, по батькові учасника; факультет, курс, група (або посада), номер мобільного телефону, e-mail та назва проекту.
Вимоги до відеороликів: представлені у будь-якому поширеному форматі тривалістю не більше 10 хв.
Вимоги до презентацій: підготовлені за допомогою програми MSPowerPoint та згруповані за сторінками (слайдами), загальна кількість сторінок (слайдів) не повинна перевищувати 20, перша сторінка (слайд) повинна мати наступні обов’язкові елементи: прізвище, ім’я, по батькові учасника; факультет, курс, група (або посада), номер мобільного телефону,
e-mail та назва проекту.
Вимоги до есе: обсяг – до 5000 друкованих знаків без пробілів, кегль 14 pt, міжрядковий інтервал – 1, абзацний відступ – 1,25, поля – верхнє, нижнє – 2 см, ліве – 2,5 см, праве – 1,5 см, шрифт – Times New Roman, перша сторінка повинна мати наступні обов’язкові елементи: прізвище, ім’я, по батькові учасника; факультет, курс, група (або посада), номер мобільного телефону,
e-mail та назва есе.
Роботи, які не відповідають даним вимогам або надійшли на Конкурс після встановленого терміну, розглядатися не будуть.
Усі матеріали, подані на конкурс, авторам не повертаються та не рецензуються. Оргкомітет залишає за собою право під час конкурсу і після його завершення використовувати, репродукувати, експонувати роботи та ін.