Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   14 квітня 2015 року в Золотому залі Одеського літературного музею відбулось офіційне відкриття благодійного фестивалю мистецтв «Пасхальні зустрічі», які традиційно проходять під егідою Одеської обласної ради миру та Одеської Єпархії.
   У заході взяли участь слухачі та студенти Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (далі – інститут).
   Благодійний фестиваль відкрив голова Одеської обласної ради миру, директор інституту, доктор політичних наук, професор, Заслужений працівник освіти України Микола Михайлович Іжа.
   Зазначимо, що Одеська обласна рада миру вже понад 45 років є осередком культурно-освітньої діяльності та духовного згуртування нації в інтернаціональному Одеському регіоні, Україні та у світі.
   Зустріч розпочалася з виступу голови Одеської обласної ради миру Миколи Михайловича Іжі, який привітав усіх присутніх зі Світлими Великодніми Святами. Микола Михайлович закцентував увагу присутніх на актуальності проведення подібних заходів, оскільки вони роблять вагомий внесок у вихованні молоді у дусі миру та патріотизму, що є запорукою розвитку миротворчого руху та розбудови громадянського суспільства.
   З вітальними словами та мудрими настановами до гостей заходу звернувся єпископ Южненський, вікарій Одеської єпархії Преосвященійший Діодор. Побажання впевненості у завтрашньому дні, що стане запорукою миру на нашій землі, духовного відродження нашої держави, здійснення найзаповітніших сподівань від імені Одеської міського голови Геннадія Леонідовича Труханова передала його радник Олена Олегівна Павлова.
   Слід зазначити, що на заході були присутні Герой України, Почесний громадянин міста Одеси Микола Пантелеймонович Павлюк, представники органів публічної влади м. Одеса і області, члени Одеської обласної ради миру, а також представники ЗМІ. Святкову вокально-поетичну програму «Пасхальних зустрічей» виконав Архієрейський хор Свято-Іверського чоловічого монастиря під керівництвом регента хору Дмитра Болдіна.
   Зустріч завершилася виступом Преосвященійшого Діодора, який щиро подякував організаторам заходу та учасникам концерту за прекрасний святковий настрій, який наповнював та загрівав душі всіх присутніх.
   Фестиваль мистецтв «Пасхальні зустрічі» триватиме до 16 травня.
Фотогалерея додається.