Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   14 квітня 2015 року відбувся робочий візит до інституту Надзвичайного і Повноважного Посла Латвійської Республіки в Україні д-ра Аргіти Даудзе та Почесного консула Латвійської Республіки в Одесі Олега Веретеннікова.
Під час зустрічі з директором інституту М.М. Іжею пані Посол особливо відзначила важливість співпраці між Латвійською Республікою та Україною в освітній сфері, підкресливши тісні професійні зв’язки між Посольством та Національною академією державного управління при Президентові України. Також, дипломат розповіла про урочисті та культурно-освітні заходи, що проводитимуться в Одесі 23 та 24 квітня 2015 року. Зокрема було досягнуто попередньої домовленості щодо виступу латвійського журналіста Алекса Григор’євса перед слухачами, аспірантами та співробітниками інституту.
Зі свого боку М.М. Іжа подякував за візит та вагому підтримку України з боку Латвійської Республіки та всієї Європейської спільноти, що є дуже важливим у важкі для нашої країни часи. Крім того іноземних дипломатів було ознайомлено з основними напрямками діяльності навчального закладу, новими спеціальностями, що запроваджуються, науковою роботою, міжнародним співробітництвом.
Також, у рамках візиту пані Посол мала можливість ознайомитись із матеріально-технічною базою інституту, оглянути музейну експозицію, навчальні аудиторії та актову залу.
Фотогалерея додається.