Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   19 вересня 2014 року у відповідності до робочої програми курсу «Моделювання та прогнозування соціально-економічних процесів» кафедри економічної та фінансової політики ОРІДУ НАДУ при Президентові України та плану роботи Головного управління статистики в Одеській області було проведене виїзне заняття на тему «Статистичні дані для прогнозування та моделювання соціально-економічних процесів».
В даному заході приймали участь фахівці Головного управління статистики в Одеській області, завідувач кафедри економічної та фінансової політики д.е.н., професор Ахламов А.Г., магістри спеціалізації «Державне регулювання економіки та підприємництва».
Заняття розпочав викладач кафедри економічної та фінансової політики д.е.н., професор Ахламов А.Г., в якому відзначив важливість статистичної інформації для прогнозування та моделювання соціально-економічних процесів.
Учасники семінару детально ознайомилися з наступною інформацію:

- Про збір даних для прогнозування та моделювання соціально-економічних процесів доповідач Копилова Тетяна Володимирівна - перший заступник начальника Головного управління статистики в Одеській області.

- Про систему розповсюдження статистичних даних, презентація ВЕБ-сайту Головного управління статистики в Одеській області доповідач Патлаченко Людмила Андріївна - начальник управління координації статистичної діяльності та поширення інформації.
Гарячі дискусії розгорнулись при обговоренні питань щодо показників соціальної статистики в Одеському регіоні.

Фотогалерея додається.