Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


9 вересня в інституту відбулась презентація другого Національного фотосалону "Місто біля моря".
Фотосалон проходив у трьох номінаціях: "Місто", "Одесити" і "Море". В результаті довгої та кропіткої роботи на виставку надійшло 619 унікальних світлин від 75 фотографів з 18 міст України. Лише 197 найкращих світлин журі відібрало для експозиції другого Національного фотосалону "Місто біля моря". До участі у виставці долучилися не лише фотографи високого рівня, але й люди, які уміють передати свої емоції, своє баченням міста біля моря.
На заході були присутні директор інституту, перший заступник директора, декани факультетів, керівники структурних підрозділів, слухачі та студенти, а також організатори та учасники другого Національного фотосалону "Місто біля моря":Олег Куцький, Борис Бухман, Олександр Синельников, Юрий Бершадський.
Розпочала захід директор інституту Микола Михайлович Іжа, який розповів присутнім представникам інституту про важливість проведення подібних заходів, оскільки переконаний, що висококваліфіковані керівники, які навчаються в інституті, повинні бути всебічно та гармонійно розвинені, прагнути постійного культурного, естетичного і духовного розвитку.
Микола Михайлович представив організатора фотовиставки - голову правління Одеської обласної організації Національної Спілки фотохудожників України Олега Куцького, звернувши увагу на той факт, гість не лише талановитий, а досить працьовитий та цілеспрямований фотохудожник. Свідченням цього є фотовиставках різного рівня - від клубних до міжнародних, ряд персональних фотовиставок: "Миттєвості істини" і "Сто миттєвостей істини", тематичних проектів: "Територія кохання", "Пісок часу", "Зупинитися, озирнутися ..." та інші Фотограф книг "Порт і Одеса", Енциклопедії "Вся Одеса", "Слава і сучасність м. Одеса", фотоальбом "Одеса" і дуже багатьох каталогів художників.
Олег Куцький розповів присутнім, що фотографія сьогоднішнього дня багатогранна. Різні техніки, нові можливості, повернення до старих технологій виготовлення відбитків дозволяють авторам найбільш повно відобразити своє бачення світу. Тому сьогодні, на цій виставці, українські автори, фотографи, кожен по своєму, зі своїм баченням оточуючого нас світу, показують глядачеві своє власне відображення Міста у моря ... На знак вдячності за запрошення та теплу зустріч Олег Куцький подарував каталог фотовиставки.
Наприкінці заходу Микола Михайлович висловив вдячність від себе особисто та від колективу інституту за можливість споглядати неймовірні миттєвості із життя Одеси.
Ця виставка - признання в любові рідному місту. Разом з авторами фоторобіт ми здійснюємо прогулянку по Одесі, відзначаємо неповторність архітектурних пам'ятників і ансамблів, ускользающее своєрідність типових одеських двориків, і знову відкриваємо для себе красу вічно юної Одеси.



Фотогалерея додається.