Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   В період з 7 по 18 липня 2014 року доцент кафедри інформаційних технологій та систем управління І.С. Куспляк взяв участь у Варшавській євроатлантичній літній академії (WEASA) "Політика, економіка і суспільство в еру мобільності: перспективи для країн Східного партнерства", яка проходила в Європейському коледжі (м. Варшави).
   Учасниками програми були 45 осіб, які представляли органи влади, наукові кола, аналітичні центри, ЗМІ та організації громадянського суспільства з Арменії, Азербайджану, Білорусії, Грузії, Молдови та України.
   Мета літньої академії - поглиблення знань і досвіду експертів та аналітиків країн Східного партнерства з питань демократичних механізмів, ринкової економіки, верховенства закону, громадянського суспільства, інститутів і процесів в Європейському Союзі і НАТО та можливостям навчатись та працювати в Європі.
   У роботі академії взяли участь видатні вчені і аналітики провідних європейських і американських аналітичних центрів, а також високопосадовці і фахівці-практики. Серед лекторів були Лешек Бальцерович, Кшиштоф Становски, Марек Окольський, Брюс Стокс, Яцек Саріуш-Вольський та інші. Лекції спрямовані на дослідження феномену мобільності та обговорення найбільш актуальних сучасних проблем і тенденцій у цій галузі, а дебати, сесії в фокус-групах, семінари та інші інтерактивні заходи сприяли обміну досвідом та передовою практикою, а також формуванню ключових компетенцій та практичних навичок.
   Цікавим була також така форма комунікації як "Бесіда біля каміна", гостями яких були: Адам Боднар, доцент кафедри з прав людини Варшавського університету; Доктор Януш Онишкевич, колишній Міністр оборони Польщі; Павел Коваль, колишній член Європейського парламенту і Якуб Вишневський, керівник Департаменту стратегії зовнішньої політики при Міністерстві закордонних справ Польщі.
   По закінченні всі учасники отримали сертифікати. <



Фотогалерея додається.