Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   5 червня 2014 року заступник директора з наукової роботи С.А. Попов, завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування Л.Л. Приходченко, аспіранти Інституту брали участь у науково-практичному семінарі "Пріоритети комплексного розвитку регіону", який проводився на базі Херсонського центру підвищення кваліфікації.
   В роботі семінару також приймали участь представники органів виконавчої влади Херсонської області, слухачі ЦПКК, аспіранти, викладачі Херсонського технічного університету.
   Під час семінару розглядались питання комплексного розвитку регіону в сучасних умовах; фактори, що впливають на процеси розвитку регіону за окремими напрямками; створення належних матеріальних, фінансових та організаційних умов для забезпечення сталого комплексного розвитку регіону; учасники обмінювалися думками щодо напрямів, механізмів формування ефективного місцевого самоврядування та територіальної організації влади з метою сприяння соціально-економічному розвитку територіальних громад і регіонів.



Фотогалерея додається.