Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   З 23 червня 2014 року в Інституті спільно з Харківським регіональним інститутом державного управління НАДУ при Президентові України проходить літня школа для аспірантів "Механізми регіонального розвитку в сучасних умовах". З привітальним словом до учасників літньої школи звернувся заступник директора з наукової роботи С.А. Попов, який зазначив, що такі заходи є традиційними в Одеському регіональному інституті державного управління НАДУ при Президентові України. Перед аспірантами виступили провідні науковці ОРІДУ та ХарРІ НАДУ: д.держ. упр., професор Ю.О. Куц та к.держ. упр. О.С. Конотопцев ознайомили слухачів літньої школи з методологічними засадами формування адміністративних послуг як ефективного інструменту розвитку територіальної громади; к.політ.н., доцент М.Г. Свірін та Голова Білгород-Дністровської районної державної адміністрації В.П. Чорнолуцький акцентували увагу на проблемі питання щодо суміщення представницьких і адміністративних функцій в органах публічної влади регіонального рівня.
   У ході роботи літньої школи також відбулися дискусії та апробація результатів дисертаційних досліджень аспірантів (Г.В. Маленко та Л.В. Ричкіної).
   Представників ХарРІ НАДУ ознайомили з матеріально-технічною базою ОРІДУ та їм була надана можливість працювати в бібліотеці Інституту. У рамках культурної програми учасники літньої школи відвідали музеї та визначні пам'ятки культурної спадщини Одеси.



Фотогалерея додається.