Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   У рамках відзначення Дня науки та Фестивалю науки в Одеському регіональному інституті державного управління 20 травня на базі Одеської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М.С. Грушевського відбулась виїзна виставка - презентація "Сучасні досягнення ОРІДУ НАДУ при Президентові України у галузі науки "державне управління".
   Начальник бібліотечного відділу Макарова В.О. ознайомила присутніх з виданнями, які були підготовлені науковцями інституту: енциклопедії, монографії, навчальні посібники, наукові розробки, збірники наукових праць у галузі "державне управління". Особливу зацікавленість викликали Енциклопедія державного управління у 8 томах, підручники "Державне управління" та "Державна служба", серія видань "Бібліотека магістра", монографії та навчальні посібники з європейської інтеграції, запобігання та протидії корупції, матеріали конференцій та науковий збірник "Актуальні проблеми державного управління".
   Співробітники обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М.С.Грушевського висловили побажання щодо систематичної популяризації напрацювань науковців Інституту на сайті бібліотеки, зокрема розміщення віртуальних виставок Інституту "Європейський Союз і Україна", "Місцеве самоврядування в Україні: від витоків до сьогодення". Представники міських бібліотек запропонували проведення на їх базі аналогічних виставок-презентацій з метою поширення інформації про освітню та наукову діяльність Інституту, навчання за спеціальностями "державне управління", "менеджмент" та "управління проектами" для цілеспрямованої профорієнтації учнів старших класів м. Одеси.



Фотогалерея додається.