Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



    15 квітня 2014 р. у читальній залі ОРІДУ НАДУ при Президентові України відбувся День поезії. Ініціаторами та безпосередніми організаторами заходу стали директор інституту М. М. Іжа та завідувач і викладачі кафедри української та іноземних мов. Цього року День поезії був присвячений творчості В. Шекспіра, але лунали також твори багатьох інших відомих і молодих митців англійської, німецької, французької, української та російської літератури.
   Дуже приємно зазначити, що у підготовці та проведенні Дня поезії брала участь велика кількість слухачів та студентів факультетів державного управління та менеджменту, викладачі та співробітники інституту. Було запрошено також викладача Л. Л. Шатух, яка виступила з відомими творами Шекспіра. Всього виступило понад 30 декламаторів. Цікавий підхід до подачі сонету №130 В. Шекспіра знайшли слухач 1 к. ДУ В. Бакановський та студентка 2 к. М Ю. Манойлова, які у дуеті представили твір чотирма мовами: англійською, німецькою, французькою та російською.
   Учасники Дня поезії з щирістю прочитали свої улюблені твори Л. Костенко, В. Гете, Г. Байрона, Р. Кіплінга, С. Тісдейл, Р. Фроста, П. Шеллі, В. Шекспіра та їх кращі переклади, продемонструвавши бажання донести слово до кожного серця. Таким чином, проведення заходу дало можливість нагадати присутнім про ті ціннісні та духовні орієнтири, які возвеличуються усіма класиками протягом багатьох століть та які так необхідні для кожного з нас сьогодні.



Фотогалерея додається.