Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   12 травня, в рамках Фестивалю науки, в читальній залі бібліотеки інституту відбулася лекція-диспут на тему "Український менталітет".
   Лектор - модератор доцент, кандидат філософських наук, доцент кафедри державного управління і місцевого самоврядування ОРІДУ НАДУ при Президентові України Оганісян Михайлом Сергійовичем разом із доцентом, доктором наук з державного управління, доцентом кафедри україністики Національної академії державного управління при Президентові України, Бронніковою Світланою Анатоліївною у своїх виступах акцентували увагу присутніх на основних підходах до розуміння ментальності з філософської точки зору в історичній ретроспективі. Це дало змогу наочно продемонструвати яким чином використовувати ментальні риси українців при прийнятті державно-управлінських рішень та організації місцевого самоврядування.
   Надзвичайно цікаві матеріали та висока майстерність лекторів призвели до жвавої дискусії, участь в якій взяли: О.П. Якубовський, завідувач кафедри філософських та соціально-політичних наук ОРІДУ; Е.І. Мартинюк, доцент кафедри філософії Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова; О.Р. Могиленко, доцент кафедри гуманітарних дисциплін Одеської державної морської академії; аспіранти, слухачі та випускники інституту.



Фотогалерея додається.