Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   12 травня, в рамках Фестивалю науки, що проводиться кафедрою державного управління і місцевого самоврядування інституту до Дня науки, відбулася презентація колективної монографії "Розвиток організаційно-правового механізму управління системою державних закупівель на конкурсних засадах", яку підготував авторський колектив у складі: доктора політичних наук, професора, Заслуженого працівника освіти України Іжі М.М., кандидата наук з державного управління, доцента Піроженко Н.В., кандидата наук з державного управління Дроздової Н.Г., кандидата медичних наук Тещука В.І.
   Це перше ґрунтовне дослідження даної теми в Україні, в якому поєднано дослідження особливостей еволюції системи державних закупівель в Україні та країнах ЄС з аналізом гармонізації української системи державних закупівель до стандартів ЄС. Автори пропонують нову концепцію розвитку організаційно-правового механізму управління системою державних закупівель на конкурсних засадах в умовах ринкових відносин, яка базується на нових теоретичних і практичних підходах та передбачає використання сучасних управлінських технологій.
   Під час презентації виступила співавтор монографії - доцент кафедри державного управління і місцевого самоврядування Н. Піроженко, яка поділилися з присутніми враженнями від процесу створення монографії та акцентувала увагу присутніх на найбільш яскравих та змістовних результатах дослідження.
   У процесі презентації викладачі та слухачі долучилися до активної дискусії з обговорення проблемних питань організаційно-правового забезпечення закупівель товарів, робіт та послуг для державних потреб в Україні. Найбільше зацікавлення учасники виявили стосовно проблеми боротьби з корупцією у сфері закупівель за державні кошти та досвіду країн ЄС у вирішенні цієї проблеми.
   Від кафедри державного управління і місцевого самоврядування висловлюємо щиру вдячність всім учасникам за зацікавленість, слушні питання та активну дискусію!
   Науковцям, з ініціативи яких відбувся захід, - доктору політичних наук, професору, Заслуженому працівнику освіти України Іжі М.М., кандидату наук з державного управління, доценту Піроженко Н.В. щиро зичимо творчого натхнення і нових наукових досягнень!



Фотогалерея додається.