Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   12 травня 2014 року у Одеському регіональному інституті державного управління НАДУ при Президентові України відбулось урочисте відкриття Фестивалю науки присвяченого Дню науки, що пройде протягом 12-23 травня, на базі кафедри державного управління і місцевого самоврядування.
   Фестиваль відкрив директор інституту, доктор політичних наук, професор, Заслужений працівник освіти України Микола Михайлович Іжа, який привітав присутніх із початком роботи Фестивалю, наголосив, що проведення такого заходу має стати традиційним та побажав плідної роботи і натхнення усім учасникам.
   За високі досягнення та особистий внесок у розвиток науки "Державне управління" завідувачеві кафедри державного управління і місцевого самоврядування, доктору наук з державного управління, професору Приходченко Л.Л. та завідувачеві кафедри управління проектами, доктору наук з державного управління, професору Безверхнюк Т.М., від імені в.о. Одеського міського голови Бриндака О.Б. були вручені нагрудні знаки "Почесна відзнака - Подяка міського голови".
   Участь у відкритті Фестивалю взяли завідувачі кафедр, представники відділів і управлінь інституту, аспіранти, слухачі та студенти.
   Завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування ОРІДУ НАДУ при Президентові України, професор, доктор наук з державного управління, Людмила Леонідівна Приходченко щиро привітала всіх учасників з відкриттям Фестивалю науки, проінформувала присутніх щодо історії та традицій проведення Фестивалів науки, наголосила на ролі та значенні у розвитку галузі науки "Державне управління", а також представила План заходів з його проведення.
   Крім того, в рамках урочистостей, відкрита виставка публікацій професорсько-викладацького складу кафедри державного управління і місцевого самоврядування та презентація стендових матеріалів "Державне управління : несерйозно про серйозне".
   Фестиваль науки відкритий і доступний для всіх і для кожного. Він розрахований на різні категорії учасників. Варто відмітити, що заходи проводитимуться в інституті і поза його межами, для науковців, слухачів і студентів і, навіть, школярів.



Фотогалерея додається.