Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



    В період з 10 по 12 квітня 2014 року доцент кафедри європейської інтеграції В.В. Комаровський, аспірант В.І. Бондарук, а також слухачі та студенти факультету менеджменту ОРІДУ НАДУ при Президентові України Д. Литвинюк, Д. Демір та А. Шкурупій взяли участь у міжнародній конференції "Проблемні питання грошово-кредитної, банківської та фінансової сфер в центральних і східних країнах-членах ЄС: Як центральним і східним країнам-членам ЄС подолати економічну кризу сьогодення?". Захід проводився на базі Університету Александру Іоан Куза у м. Ясси (Румунія).
   Під час перебування у Яссах представники інституту виступили з доповідями, які опубліковані у збірці конференції, взяли участь у дискусіях та круглих столах, мали можливість поспілкуватися з науковцями Румунії, Франції, Італії, Португалії та інших країн.
   Також доцент Комаровський був запрошений на зустріч із деканом факультету економіки і ділового адміністрування професором Діну Аірінеї, під час якої обговорювалось широке коло питань щодо розвитку двостороннього співробітництва, а саме: обмін публікаціями, проведення спільних комунікативних заходів та підготовка проектів, що передбачають фінансування в рамках Європейських програм. Під час зустрічі було підписано Договір про науково-освітнє співробітництво між факультетом економіки і ділового адміністрування та інститутом.
   Участь у такій представницькій науковій конференції є одним з конкретних результатів співпраці між інститутом та Університетом Александру Іоан Куза, що була започаткована у 2013 році.