Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   В період з 6 по 9 квітня 2014 року слухач 1 курсу спеціальності "Державне управління" Катерина Рогачевська та слухачі 1 курсу спеціальності "Управління проектами" Діана Недбайло, Ганна Кожухар, Катерина Новаковська взяли участь у виїзному тренінгу "Етикет та дипломатичний протокол", що відбувся у Будапешті (Угорська Республіка).
   В рамках тренінгу учасники відвідали лекцію-практикум керівника протоколу прем'єр-міністрів Угорської Республіки (1987 - 1999 рр.), лауреата Ордена Угорської Республіки Малий Хрест (1998 р.) Ібої Герег "Протокольні функції на ділових заходах та офіційних прийомах".
   На зазначеній лекції було висвітлено з практичної точки зору основи протокольної роботи з делегаціями, старшинство в дипломатії, зокрема в Європейському Союзі, принципи розсадки на пленарних засіданнях та двосторонніх переговорах, процедуру підписання документів та практику протокольного забезпечення дружини (чоловіка) почесного гостя.
   Крім того було проведено низку зустрічей в Університеті "Corvinus", зокрема:
   - з інспектором інформаційного ресурсу Посольства Сполучених Штатів Америки в Угорській Республіці паном Джоном Д'Амікантоніо;
   - асистентом керівника Американського центру в Будапешті (American corner Budapest) пані Зсофія Сзуба та інші.
   Під час заходів в Університеті "Corvinus" було отримано чимало цікавої інформації про можливість навчання в США та Угорській Республіці, про нові молодіжні проекти, зокрема "Youth Council Budapest", який стартував у 2013 році при підтримці Посольства США в Угорській Республіці.
   По завершенню навчальної програми в м. Будапешт учасникам було вручено дипломи.
   В рамках тренінгу було отримано не тільки корисну освітню інформацію, але й безліч позитивних емоцій від спілкування з активними молодими людьми та екскурсій прекрасним містом Будапешт.



Фотогалерея додається.