Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   21 березня 2014 року, до Всесвітнього дня поезії, слухачі та студенти Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України підвели підсумки чергової акції "Сто книжок для сільських бібліотек" та залишили всі зібрані книги у Книгарні-Кав'ярні для передачі до сільських бібліотек.
   Другий рік поспіль студенти, слухачі, викладачі та співробітники Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України приймають участь у акції "Сто книжок для сільських бібліотек". Хочеться зазначити, що протягом цього часу збільшується кількість учасників благодійної акції.
   Акції проходе під патронатом громадської організації "Український клуб Одеси" на базі Книгарні-Кав'ярні (м. Одеса, вул. Катериненська, 77). Організатори якої запрошують до співпраці видавництва, книжні компанії, приватних осіб і всіх, хто не залишається байдужими до підростаючого покоління.
   Вже стало традицією саме у Книгарні-Кав'ярні відзначати День української писемності, День рідної мови та Міжнародний день поезії, насолоджуватися талантами юних поетів і досвідчених письменників, а також залишати для послідуючої передачі до сільських бібліотек усі зібрані книги.
   Ми впевнені, що багато чуйних людей хотіли б зробити такий подарунок. Таким чином ми подаємо приклад оточуючим та робимо світ краще, сприяючи розвитку грамотності. Зробімо свідомий дар - молодь чекає від Вас якісну, гарну літературу, книгу, яку хочеться взяти в руки, варто прочитати, та яка допоможе сформувати її духовні та моральні цінності.