Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   28 березня 2014 року директор ОРІДУ НАДУ при Президентові України М.М. Іжа провів робочу зустріч з експертами проекту "Національний діалог" Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) Бостьяном Маловрхом та Рікардо Лейпрі.
   В ході зустрічі гостей інституту було проінформовано про систему професійної підготовки державних службовців в Національній академії державного управління при Президентові України та її регіональних інститутах, основні напрямки діяльності навчального закладу, факультети та спеціальності за якими здійснюється підготовка, наукову діяльність, міжнародне співробітництво, а також досвід співпраці із органами державної влади. Директор інституту особливо підкреслив важливість місії експертів, велике значення діяльності ОБСЄ у врегулюванні політичної ситуації в Україні.
   Зі свого боку експерти подякували за можливість відвідати навчальний заклад та надали інформацію, щодо проекту "Національний діалог", що був розпочатий 20 березня 2014 року на прохання українського уряду та спрямований на побудову довіри між різними частинами в українському суспільстві.
   В ході зустрічі сторони обмінялись думками щодо низки соціально-політичних проблем, а саме: поновлення довіри населення до керівництва країни, прозорості виборчих процесів, необхідності дотримання законодавства , боротьби з корупцією, професіоналізації державної служби. <



Фотогалерея додається.