Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   26 березня 2014 року відбулося засідання Науково-експертної ради Одеського регіонального інституту державного управління Національній академії державного управління при Президентові України.
   У процесі роботи НЕР було розглянуто такі питання: впровадження програмно-цільового методу бюджетування; результати моніторингу виконання досліджень та затвердження анотованих звітів з НДР за І кв. 2014 року; виконання Плану дій ОРІДУ НАДУ при Президентові України та Зведеного плану наукової діяльності ОРІДУ НАДУ при Президентові України на 2014 рік.
   Цікавим нововведенням в роботі НЕР стало запрошення на засідання аспірантів та здобувачів Інституту для ознайомлення з доповіддю доцента кафедри економічної та фінансової політики Голинської О.В. щодо впровадження програмно-цільового методу бюджетування, в якій доповідач порушила важливі питання економічних процесів в умовах макроекономічної нестабільності, притаманні сучасній Українській державі. По завершенню доповіді відбулася дискусія щодо порушених питань.
   У роботі НЕР активну участь приймав Макосій Д.І. - начальник управління Головдержслужби України в Одеській області, який висловлював свої погляди щодо порушених питань з позиції управлінця-практика, вносячи конструктивні практичні пропозиції.
   По кожному із розглянутих питань порядку денного членами Науково-експертної ради прийнято відповідні рішення. <



Фотогалерея додається.