Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   З 01 по 23 березня 2014 року випускниця факультету державного управління ОРІДУ НАДУ при Президентові України Грибова Тетяна вдруге взяла участь у навчальному візиті до м. Гюстров, організованому Інститутом державного управління, поліції та права Федеральної землі Мекленбург - Передня Померанія (ФРН).
   Під час перебування у Федеративній Республіці Німеччина учасниця ознайомилися з організацією діяльності міської ради та її структурних підрозділів у м. Гюстров, отримала інформацію щодо структури відповідних органів та їх основних функцій. Дуже цікавим було ознайомлення з підготовкою до засідань місцевої ради та саме засідання, де розглядалися численні питання з приводу благоустрою міста.
   Велика кількість питань виникла під час перебування в управлінні соціальних послуг (Sozialamt), яке займається вирішенням проблем сімей з дітьми, одиноких громадян та пенсіонерів, так як темою магістерської роботи учасниці було саме удосконалення державного регулювання соціального захисту сімей з дітьми в Україні.
   Тетяна Грибова також взяла участь у щорічному з'їзді провідної партії ФРН - CDU (Християнсько-Демократичний союз), на якому вона мала можливість поспілкуватися з представниками партії, міністрами федеративної землі Мекленбург - Передня Померанія та бізнес-елітою.
   Під час практичної частини візиту учасниця також відвідала підприємства, які займаються:
   - вирубкою лісу та переробкою деревини;
   - мінералізацією води;
   - контролем за використанням енергоносіїв;
   - будівництвом адміністративних будівель, зокрема, школи-гімназії.
   Навчальний візит до м. Гюстров видався дуже цікавим, насиченим та практично корисним. За його підсумками учасниця отримала сертифікат про проходження стажування.



Фотогалерея додається.