Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



    13 березня 2014 року в актовій залі інституту провели святковий концерт з нагоди святкування 200-річчю від дня народження Т.Г. Шевченка, який і став логічним завершенням низки заходів присвячених вшануванню пам'яті Великого Кобзаря України.
   З цієї нагоди в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України пройшли урочисті події.
   На екрані у холі інституту транслювалися тематичні кінострічки та документальні передачі про життєвий та творчий шлях Т.Г. Шевченка. Слухачі, студенти, викладачі та гості інституту могли насолоджуватись радіопередачею, яка звучала по студентському радіо, де звучали поезії Т.Г. Шевченка. Матеріали були підготовлені керівником "Студентського радіо" Наталією Нефьодовою при підтримці кафедри української та іноземних мов. Усі охочі відвідали тематичну виставку літератури про життя і творчість Великого Кобзаря у читальному залі бібліотеки. Новим надбанням інституту стала віртуальна виставка до Дня народження Т.Г. Шевченка.
   Логічним завершенням відзначення пам'ятної дати було проведення святкового концерту. На заході були присутні директор інституту Микола Михайлович Іжа, його заступники, декани факультетів, завідувачі кафедр, керівники структурних підрозділів, професорсько-викладацький склад, співробітники, слухачі та студенти.
   В концерті до 200-річчя дня народження Т.Г. Шевченка приймали участь студенти та слухачі Центру культури інституту: Василь Бакановський з віршем "Чи ми ще зійдемося знову", Тетяна Кондратюк та Бойко Дар'я з піснею "Веснянка", Марина Рибалко з піснею "Вільний птах", Ольга Бондарська с піснею "Це моя земля", Віталій Попович з піснею "Минає день", Катерина Рогачевська "Ой, у вишневому саду", Євген Мочалов з піснею "Родина", Катерина Лозовська з віршем "Думка", хореографічний колектив "Студія ФМ"з композицією "Сіла птаха" під керівництвом М.О. Галаган та Тетяна Кондратюк з піснею "Моя Україна" під час виконання якої присутні аплодували стоячи.
   Глядачі насолоджувалися невмирущими творами Кобзаря та чудовими українськими піснями, які дарували позитивний настрій, підіймаючи патріотичний дух молодого покоління.



Фотогалерея додається.