Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   6 березня 2014 року в актовій залі Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбулося яскраве та масштабне святкове дійство - конкурс "Містер ОРІДУ - 2014". Саме так, чоловіча половина закладу привітала найкращих жінок у світі з прекрасним святом весни та краси - Днем 8 березня!
   Святковому дійству передувала велика підготовча та організаційна робота, в якій взяли учать не тільки слухачі та студенти факультетів державного управління та менеджменту, але й викладачі та співробітники інституту. Всього у підготовці та проведенні конкурсу були задіяні понад 50 осіб.
   Ініціаторами та безпосередніми організаторами свята стали завідувач сектору організаційно-виховної роботи управління персоналом Тетяна Олександрівна Фольгіна та провідний фахівець сектору Марина Олександрівна Галаган, яка є творчим керівником хореографічного гуртка "Студія ФМ".
   Перед початком заходу з найщирішими поздоровленнями до жінок інституту звернувся директор М.М. Іжа. Він висловив впевненість, що саме завдяки їх роботі, закладом досягнуто значних результатів у різних сферах діяльності, та від чоловіків інституту висловив вдячність за красу та натхнення, яку жінки інституту дарують кожного дня.
   Ведучі шоу-програми - декан факультету державного управління Микола Петрович Попов та доцент кафедри регіональної політики та публічного адміністрування Наталія Миколаївна Колісніченко оголосили про початок конкурсу та склад журі. До нього увійшли найвимогливіші й найдосвідчені представниці прекрасної половини інституту: завідувач кафедри державного управління та місцевого самоврядування Людмила Леонідівна Приходченко, завідувач кафедри управління проектами Тетяна Миколаївна Безверхнюк, головний спеціаліст деканату державного управління Наталія Вікторівна Хаджирадєва та голова студентського самоврядування Валерія Калініна.
   У конкурсі на звання "Кращого чоловіка" взяли участь слухачі першого курсу факультету державного управління Євгеній Мочалов та Руслан Ковальчук, студенти факультету менеджменту Геннадій Бебіава та Андрій Славінський, а також слухачі факультету менеджменту спеціальності "Управління проектами" Юрій Андрієнко та Олександр Шарапановський.
   На початку заходу відбулося знайомство з учасниками конкурсу, яке супроводжувалося трансляцією слайд-шоу с фотографіями конкурсантів. Глядацький зал активно підтримував учасників.
   У першому конкурсі "Візитка" учасники презентували образи, які, на їх думку, відповідають образу справжнього чоловіка, а також розповідали про себе. Кожна презентація доповнювалися відеороликом, який учасники конкурсу готували самостійно. Вимогливе журі повинно було оцінити представлення учасників та подання обраних образів.
   На сцені залу претенденти на звання "Містер ОРІДУ-2014" перевтілювалися у "Агента 007", козака-студента, справжнього одеського моряка, героя "Зорро", персонажа кінофільму "ДухLess", та царя (за мотивами кінофільму "Иван Васильевич меняет профессию"). І журі високо оцінило динамічне та яскраве представлення.
   Зазначимо, що попередньо, в соціальній мережі "Вконтакте" було проведено голосування в номінації "Інтернет-симпатія", в якому взяли участь понад 2 тисячі осіб. Голосування за титул "Містер глядацьких симпатій" відбувалося протягом конкурсу серед присутніх в залі.
   У другому конкурсі під назвою "Освідчення для дами серця" кожен учасник отримував картки зі словами, використовуючи які він повинен був скласти вірша, а потім вибрати із залу даму серця та на сцені їй освідчитися.
   Наступним випробуванням для претендентів було завдання знайти вихід з будь-якої запропонованої ситуації, яка склалася на побаченні з дівчиною. І яким би сюрпризом не була запропонована ситуація, кожен учасник був готовий йти на подвиг заради своєї прекрасної дами.
   У час, коли журі радилося щодо результатів, на сцені з яскравими танцювальними композиціями виступали учасники хореографічного гуртка "Студія ФМ", молоді таланти зі складу слухачів та студентів танцювали запальне "фламенко" та співали пісні.
   Дуже сподобались глядачам відео-поздоровлення, які записав кожен учасник конкурсу. У кожному відеоролику учасники повинні були завоювати даму серця - і їм це вдалося! В хід йшли всі засоби - учасники готували святкову вечерю на студентській кухні, прали речі, писали вірші в бібліотеці інституту, зачаровували співом у музичній групі, дарували квіти, відвідували в зоопарку білого ведмедя - символ спеціальності "Управління проектами", і навіть діставали зірку зі стели на прилеглому до інституту майдані.
   Четвертий конкурс був кулінарним - кожен учасник повинен був швидко приготувати святкову страву з того, що є під рукою. Кулінарні шедеври були високо оцінені членами журі, які навіть відмовилися вчасно оголосити результати, доки гідно не оцінять кожну страву.
   Коли нарешті ситі та задоволені члени журі оголосили результат, був оголошений останній творчий конкурс, де кожен учасник міг продемонструвати свої таланти. Претенденти очаровували зал танцювальними здібностями, читали вірші під романтичну відеокомпозицію, грали на ударних інструментах, співали реп та грали на гітарі.
   За результатами виступів та підсумками оцінок журі були оголошені лише деякі номінації.
   Одразу два титули "Містер глядацьких симпатій" (за результатами голосування в залі) та "Містер артистичність" завоював Олександр Шарапановський.
   Титули містер "Інтернет-симпатія" та "Містер досконалість" отримав Андрій Славінський.
   "Містером талант" став Юрій Андрієнко.
   А титул "Містер романтик" завоював Геннадій Бебіава.
   Несподівано для ведучих учасники конкурсу перебрали ініціативу на себе та заявили, що вони провели ще один конкурс, за результатами якого претенденти обрали самих прекрасних жінок в інституті. Під бурні овації залу відбулося нагородження найпрекрасніших - ними стали організатори конкурсу Тетяна Фольгіна та Марина Галаган.
   Учасники демонстрували неабияку жагу до перемоги, пристрасті розпалилися настільки, що члени журі не змогли обрати одного переможця.
   У додатковому конкурсі двоє фіналістів Євген Мочалов та Руслан Ковальчук повинні були зі сцени поздоровити зі святом жінок, присутніх у залі. І знов нічия!
   І нарешті, переможця було визначено за гучністю аплодисментів залу, що були адресовані кожному з претендентів.
   У гідній боротьбі переможцем конкурсу та "Містером ОРІДУ-2014" був визнаний Руслан Ковальчук.
   Євгенів Мочалов виборов собі не менш почесне звання "Містер мужність".
   Кожен учасник конкурсу разом із дипломом учасника отримав цінні подарунки, а переможцеві дістався головний та не зовсім чоловічий приз - мультиварка.
   А всім присутнім дістався неймовірний заряд гарного настрою від видовищного двохгодинного дійства. І саме головне - дружба слухачів, студентів, викладачів та співробітників інституту, яка формується у неформальному спілкуванні під час підготовки та проведення таких свят! Адже в інституті стало гарною традицією робити гарні та правильні речі разом, однією командою!



Фотогалерея додається.