Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   В період з 16 по 22 лютого 2014 року слухачка 1 курсу спеціальності "Управління проектами" Ярослава Омельченко взяла участь в міжнародній програмі "Створення власного бізнесу в країнах ЄС на прикладі Польщі", що проходила в місті Краків.
   Програма була орієнтована на людей, які мають свій власний бізнес і бажають його розширити. Проте, слухачі і студенти також змогли почерпнути дуже велику кількість корисної і важливої інформації, що знадобиться у подальшій професійній діяльності.
   Учасники програми відвідали декілька відомих польських компаній, що допомагають в просуванні невеликих бізнес-проектів (BNI, AIP). Також, було проведено лекції з бізнес-планування та юриспруденції в двох вишах - Економічному університеті і Краківській академії. Лекторами і тренерами під час програми виступали професори польських навчальних закладів і бізнесмени.
   Окрім цього, організаторами були передбачені різні культурно-масові заходи, екскурсії, поїздка в аквапарк на гірнолижному курорті. Після закінчення програми всі її учасники отримали міжнародні сертифікати.



Фотогалерея додається.