Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   20 лютого 2014 року в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбулась тематична зустріч "Міжнародні проекти і програми як складова підготовки управлінців" за участю начальника відділу зв'язків з громадськістю Місії Європейського Союзу з прикордонної допомоги Молдові та Україні (EUBAM) Анне Лейнонен та співробітника відділу Дар'ї Похлєбаєвої.
   На початку заходу, що проходив англійською мовою, з привітальним словом до аудиторії звернувся директор інституту М.М. Іжа. Керівник закладу наголосив на важливості міжнародного співробітництва інституту, підкреслив динамічний розвиток співпраці з закордонними партнерами, в тому числі, з Місією EUBAM та побажав учасникам успішної роботи.
   Після цього перед аудиторією виступили Анне Лейнонен та Дар'я Похлєбаєва. Представники Місії презентували інформацію про діяльність EUBAM, розповіли про зв'язки з вищими навчальними закладами м. Одеси, а також відзначили високий рівень підготовки з іноземної мови студентів та слухачів інституту.
   Крім того в ході зустрічі з презентаціями виступили: слухачка 2 курсу спеціальності "Управління проектами" Олександра Кубрак, співробітник інституту Анна Гавриш та студентка 5 курсу факультету менеджменту Дар'я Шинко, які розповіли про власний досвід участі у міжнародних проектах і програмах. Наприкінці зустрічі завідувач сектору міжнародних зв'язків А.П.Маєв подякував всім присутнім за учать у заході та закликав слухачів, студентів та аспірантів інституту активно брати участь у різноманітних міжнародних програмах.



Фотогалерея додається.