Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   18 лютого 2014 року директор інституту М.М. Іжа та завідувач сектору міжнародних зв'язків А.П. Маєв були запрошені на зустріч зі співробітниками Генерального консульства КНР в Одесі. З боку китайської дипломатичної установи у зустрічі взяли участь в.о. Генерального консула Юй Чун Лі та консул з питань культури та освіти Сун Ян Вей.
   У ході розмови М.М. Іжа наголосив на важливості допомоги Генерального консульства КНР в Одесі у встановленні партнерських зв'язків і підписанні Меморандуму про взаєморозуміння між ОРІДУ НАДУ при Президентові України та Пекінським адміністративним інститутом. Також, китайських дипломатів було поінформовано про хід реалізації досягнутих домовленостей і перспективи розвитку співпраці у 2014 році.
   Окремо сторони приділили увагу інтенсифікації двосторонніх стосунків між інститутом та Генеральним консульством КНР в Одесі, обговорили можливість організації на базі інституту освітніх і культурних заходів, що проводяться китайською дипломатичною установою, висловили готовність до проведення виступів китайських дипломатів, професорів і управлінців-практиків перед слухачами та академічною спільнотою.



Фотогалерея додається.