Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   Слухачі Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України взяли участь у проведенні круглого столу за темою "Характерні особливості розвитку слухацького самоврядування: проблеми та перспективи". Серед учасників також були слухачі Дніпропетровського, Львівського, Харківського регіональних інститутів та Національної академії державного управління при Президентові України.
   Захід розпочався із вітального слова директора Львівського регіонального інституту Володимира Степановича Загорського, який наголосив на важливості обміну досвідом слухачів різних регіонів України.
   Під час круглого столу слухачі обговорили актуальні питання та обмінялись досвідом роботи слухацького самоврядування. Активну участь у роботі прийняли слухачі Валентин Башилов, Олена Сєрова-Богатєнко, Євген Мочалов, Андрій Чернявський, Катерина Лозовська, Олена Марчук, Анна Поліщук та Марина Рибалко.
   Представники слухацького самоврядування також прийняли участь у конференції з проблем державного управління під час якої відбулася цікава та змістовна дискусія.
   Перебуваючи у Львові слухачі здійснили екскурсійну подорож Львовом, завітали на "Андріївські вечорниці" та відсвяткували прийдешні новорічні свята.
   Черговий візит надав можливість продовжити дієві стосунки між слухацькими радами і слухачі Одеського регіонального інституту сподіваються на подальшу плідну співпрацю.



Фотогалерея додається.