Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


   Справжня святковість, висока урочистість і навіть певна помпезність панували 9 листопада в інституті. Саме в цей день факультет державного управління відзначав своє 12-річчя!
   На екрані телевізора, розміщеного біля центральних сходів, зранку демонструвалися відеоролики, які розповідали про різноманітність життя в інституті та зокрема на факультеті державного управління. З нагоди свята транслювалось відеопоздоровлення Президента Всеукраїнської громадської організації "ЕЛІТА ДЕРЖАВИ" Ольги Піддубчак.
   Ознакою свята став і вихід з друку свіжого номера нашої газети. Святковий номер газети слухацького самоврядування "Прайм - тайм" був присвячений сторінкам історії - з Днем факультету нас привітали випускники Інституту 2002 - 2012 років.
   За встановленою традицією щорічно з нагоди Дня факультету в актовій залі проводиться святковий концерт для слухачів, студентів, випускників і працівників інституту.
   Першим привітав факультет державного управління зі святом директор інституту Іжа Микола Михайлович, який підбив підсумки 12-річної праці нашого факультету, відзначив яскраві перемоги та побажав подальшого процвітання. Також Микола Михайлович вручив першому директорові інституту Олексію Петровичу Якубовському золоту медаль Академії педагогічних наук України "Ушинський К. Д."
   Щирі слова привітання прозвучали від голови Миколаївської обласної ради Ігоря Сергійовича Дятлова, який прибув на святкування разом із заступником Миколаївського міського голови Романом Олександровичем Васюковим і начальником управління у справах сім'ї та молоді Миколаївської облдержадміністрації, переможцем виборів до Верховної Ради України Миколою Васильовичем Жуком.
   Випускниця денної форми навчання, заступник Одеського міського голови Олена Олегівна Павлова під час поздоровлення згадала приємні та незабутні "студентські" роки, побажала успіхів рідному факультету.
   До вітальних слів приєднався декан факультету Микола Петрович Попов, він подякував всім викладачам, співробітникам, слухачам та випускникам за увагу до факультету - й особливе шанування виголосив на адресу деканів минулих років: Олександра Дмитровича Корвецького, Миколи Миколайовича Миколайчука, Петра Степановича Кривоцюка. Також декан вручив слухачам другого курсу денної форми навчання дипломи за успіхи у навчанні та участь у громадському житті інституту і нагородив переможців конкурсу на кращу кімнату в гуртожитку.
   Святковий концерт, що відбувся далі, пройшов під гаслом "Нам вже 12". Сценаристами, режисерами й акторами були слухачі денної форми навчання. Серед сюжетів шоу-програми: жартівлива екскурсія по інституту для майбутніх абітурієнтів; кумедні епізоди життя у гуртожитку після 24.00. Жоден з присутніх не залишився без позитивних емоцій після виступу найменших за віком учасників - дітей наших слухачок.
   Спеціальним гостем на святі став Максим Любачевський - переможець Всеукраїнського конкурсу "Зірка Країни", який зачарував глядачів запальним степом та віртуозною грою на саксофоні.
   Завжди приємно усвідомлювати, що в нашому інституті є справжні таланти, що процес навчання органічно поєднується із творчістю, що святкування Дня факультету є свідомим проявом єдності, радості та доброти слухачів, випускників, викладачів та працівників інституту.
   Хочеться висловити щиру подяку всім, хто допомагав організувати це яскраве свято.


Фотогалерея додається.