Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)

5 вересня 2012 року відбулися збори слухачів першого курсу денної форми навчання факультету державного управління, що проживають у гуртожитку.

     Збори провів декан факультету Попов Микола Петрович, який обговорив зі слухачами проблеми дисципліни, правила проживання у гуртожитку а також питання щодо організації дозвілля. Микола Петрович поділився думками щодо необхідності дбайливого ставлення до приміщень, обладнання, майна гуртожитку.
     Перед слухачами виступив завідуючий гуртожитком Бабій Іван Євгенійович з інформацією про особливості роботи гуртожитку, правилами техніки безпеки та поведінки.
     Також зі слухачами поспілкувався та поділився своїм досвідом заступник декана факультету державного управління Яценко Володимир Архипович. Слухачі отримали інформацію про необхідність та способи покращання благоустрою, інші актуальні питання з життя колективу.
     На зборах обрано старосту гуртожитку - Назаренка Руслана Володимировича, з чим декан факультету його поздоровив та побажав плідної роботи.
     Збори пройшли в дружній та конструктивній обстановці. Слухачі першого курсу розійшлися з твердим наміром виконувати всі отримані побажання.





Фотогалерея додається.