Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



ЗАСІДАННЯ НАУКОВО-ЕКСПЕРТНОЇ РАДИ
Національної академії державного управління при Президентові України

   08 грудня 2015 року науковці ОРІДУ взяли участі у засіданні Науково-експертної ради Національній академії державного управління при Президентові України в режимі відео зв’язку. Засідання було присвячено обговоренню результатів науково-дослідних робіт, що виконуються у рамках Комплексного наукового проекту «Державне управління та місцеве самоврядування». Перший віце-президент Національної академії А.П. Савков затвердив графік презентацій творчих колективів, відкрив засідання та привітав його учасників. Першими доповідали результати бюджетних НДР 2015 р. виконавці Дніпропетровського, Львівського, Одеського та Харківського регіональних інститутів.
   Від Одеського регіонального інституту державного управління узагальнені результати досліджень презентував заступник директора з наукової роботи Попов С.А., які отримані за темами НДР: «Забезпечення конструктивного діалогу між владою та суспільством» (науковий керівник Іжа М.М.), «Результативний бюджетний процес в умовах порушення макроекономічної рівноваги» (науковий керівник Ахламов А.Г.), «Механізми горизонтальної взаємодії в системі публічного управління в умовах децентралізації влади» (науковий керівник Приходченко Л.Л.), «Державний механізм антикризового проектного управління соціально-економічними процесами» (науковий керівник Безверхнюк А.Г.).
   Доповідач акцентував увагу на відповідності предмету досліджень цих робіт та отриманих результатів сучасним пріоритетам реформування публічного управління. Також запропонував більш докладно ознайомитися з результатами досліджень заключного звіту НДР, що стосуються забезпечення результативності бюджетного процесу в умовах порушення макроекономічної рівноваги. Науковий керівник цього дослідження, завідувач кафедри економічної та фінансової політики д.е.н., професор А.Г. Ахламов ознайомив присутніх з особливостями застосування інструментів індикативного планування соціального та економічного розвитку як складової масштабного запровадження програмно-цільового бюджетування. За підсумками засідання Науково-експертної ради Національної академії отримані результати досліджень 2015 р. були схвалені.
Фотогалерея додається.