Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




    25 листопада в приміщенні Одеської обласної ради та Одеської облдержадміністрації було проведено робочу зустріч представників Фонду Ганса Зайделя: керівника проекту Фонду Ганса Зайделя в Україні, Республіці Молдова та Румунії Даніеля Зайберлінга, керівника Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні Загорного С.В., голови Правління Інституту врядування (м. Львів) Чемериса А.О. та голови Одеської обласної ради Урбанського А.І., керівника апарату Одеської обласної державної адміністрації Грузина В.В., директора Інституту Іжі М.М., начальника управління підвищення кваліфікації кадрів Липовської С.О.
   Розмова стосувалась початку роботи Фонду Ганса Зайделя в Одеському регіоні над проектом «Сталий розвиток об’єднаних громад, малих міст та селищ Одеської області» та міжнародній конференції «Вибори відбулися. Що далі?» (Аналіз результатів місцевих виборів в Україні. Перспективи співробітництва в контексті децентралізації), яка відбудеться в м. Одеса 26 – 27 листопада 2015 року.
   Метою конференції є обговорення результатів місцевих виборів і перспектив діяльності міських і селищних голів, актуалізація потреб малих міст і селищ, а також об’єднаних громад у контексті децентралізації влади та європейської перспективи.
   В ході зустрічі було обговорено актуальні питання, які будуть вирішуватись в ході реалізації в Одеській області дворічного проекту для об’єднаних громад, малих міст та селищ. До участі у проекті на конкурсних засадах будуть відібрані голови об’єднаних громад, малих міст з населенням до 30 тис. осіб та селищ. Реалізацію ідеї європеїзації малих міст і селищ пропонується провести на прикладі малих міст Одеської області, керівництво якої рішуче проводить реформи управління регіоном і підтвердило свою зацікавленість у розвитку малих міст і селищ регіону за європейськими стандартами.
Фотогалерея додається.