Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



У роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції за міжнародною участю «Реформування публічного управління: теорія, практика, міжнародний досвід» взяли участь представники Академії управління Республіки Молдова (м. Кишинів): завідувач кафедри наук управління Іон Дульській та старший викладач цієї кафедри Тетяна Савка.
І. Дульській від імені керівництва молдавського навчального закладу зачитав привітання з нагоди ювілею інституту, у якому було висловлено щирі побажання подальшого розвитку та успіхів у справі підготовки управлінських кадрів. Також під час першого дня роботи конференції 29 жовтня 2015 року молдавські науковці виступили із доповідями «Професійна культура місцевих виборних осіб - найважливіша передумова ефективного публічного управління» (І. Дульській) і «Перспективи децентралізації та регіонального розвитку Республіки Молдова» (Т. Савка) у рамках роботи секцій.
30 жовтня І. Дульський та Т. Савка зустрілися з директором ОРІДУ НАДУ при Президентові України М.М. Іжею. Під час зустрічі було досягнуто домовленості щодо продовження професійної співпраці між закладами. Сторони серед іншого обговорили можливості співробітництва у сфері організації стажування слухачів в органах публічної влади, науковій та видавничій діяльності, організації комунікативних заходів.
Також Іон Дульській та Тетяна Савка мали можливість обговорити шляхи налагодження взаємовигідного міжнародного співробітництва з завідувачем кафедри економічної та фінансової політики А.Г. Ахламовим, завідувачем кафедри європейської інтеграції В.М. Кривцовою, доцентом цієї кафедри В.В. Комаровським, доцентом кафедри права та законотворчого процесу Є.О. Львовою та завідувачем сектору міжнародних зв’язків інституту А.П. Маєвим.