Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)

Фотогалерея додається.

"Кожна людина - унікальна. Кожна культура - неповторна.
Ми, українці, бережемо свої традиції та цінуємо самобутність інших народів. Арабський Культурний Центр в Одесі - яскравий приклад моїх слів".
Леонід Кучма.


11 грудня 2012 року слухачі факультету державного управління відвідали Арабський Культурний Центр. Відвідування проходило у рамках виконання навчальної програми з дисципліни "Етносоціальні та етнополітичні процеси в сучасній Україні" яку викладає професор кафедри філософських та соціально-політичних наук Овчаренко Світлана Володимирівна.

"Я створив цей Центр в ім'я єдиного Бога та добра" - Аднан Ківін, відомий бізнесмен та меценат, на кошти якого у 2001 році був побудований Арабський Культурний Центр.
Екскурсію проводив директор Центру Ріад Таха Шамсан, який ознайомив слухачів з традиціями за якими живуть мусульмани, походженням Ісламу та тонкощами взаємовідносин з іншими релігіями. Доктор Ріад акцентував увагу на тому, що багато соціальних цінностей Ісламу мають загальнолюдський та демократичний характер, відповів на всі запитання, яких було багато. І це не дивно. Нова інформація одразу зацікавила та захопила відвідувачів.
Арабський Культурний Центр закликає до діалогу різні культури та релігії світу. Він всіляко сприяє укріпленню та розвитку дружби та співпраці між арабськими та українськими народами.

Іслам вчить тому, що немає ніякої різниці між людьми. Найкращі люди у Бога - ті, які роблять більше добра та приносять користь іншим.