Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


   "У джазі тільки дівчата" - по справжньому не просто вистава - шедевр. Його необхідно відвідати, хоча б для того, щоб потім сміливо говорити друзям: "Я дивився чудовий спектакль!". Тому що він відмінний і викликав справжній ажіотаж.
   Щодо постановки танців, на нашу думку кращий спектакль в театрі музичної комедії. Декорації для одеського театру неймовірні - наприклад поїзд, який відходить, викликав бурхливе захоплення. А ліжко, яке хитається на яхті!
   Продумано все до дрібниць і чудово обіграно, кращі костюми, гарні декорації, оркестр приголомшив живим звуком, актори викладалися на всі 100%, особливо хотілося б відзначити гру акторів виконуючих ролі Дафни і її мільйонера. Не дивно, що після закінчення вистави, з зали було чутно нестихаюче: "БРАВО!", а оплески не закінчувались ще довго.
   Відзначимо, що головні ролі у виставі відведені акторам, яких люблять багато городян, а саме: Ользі Оганезовій, Кирилу Туриченко, Сергію Лукашенко, Олександру Кузнецову. До речі, Ольга Оганезова та Сергій Лукашенко є магістрами державного управління - випускниками нашого інституту.
   Дуже хочеться від імені усіх слухачів висловити подяку сектору організаційної та виховної роботи управління персоналом, який надав можливість відвідати цей чудовий спектакль,. Після його закінчення було помітно щиру посмішку на обличчях слухачів та піднесений настрій.

Фотогалерея додається.